was successfully added to your cart.

Cistella

WOOKY a A Taste of Sónar +D

By 28 de febrer de 2015 General

Els propers 5 de Març, 9 d’Abril i 7 de Maig tindrà lloc A Taste of Sónar+D by Mazda Rebels, un cicle de live shows comissariats per Sónar+D dedicat als dispositius visuals i sonors avançats: 3 esdeveniments amb instruments no convencionals, tecnologies disruptives i noves experiències escèniques que tindran lloc al Mazda Space (c/ Comerç 60, Barcelona).

El dia 5 tindrà lloc la primera de les intervencions (amb entrada gratuïta prèvia inscripció). Pot una simple taula transformar-se en un instrument musical i que, a més a més, en tocar-la tinguis la sensació que sona una corda, una tecla o una percussió? Amb la demo de “Contact: Augmented Acoustics”, no només comprovarem com sona aquest genial projecte, sinó que, a més a més, també coneixerem els secrets de la seva creació de la mà del músic, arquitecte i coder creatiu Félix Faire (UK) que recentment ha estat escollit un dels 7 dissenyadors del futur pel Design Council de Londres. Un primer acostament a Sónar+D 2015.

Després de l’actuació de l’artista britànic podrem gaudir del duet Wooky + Videocratz, productor i realitzador que han treballat conjuntament en la captivadora posada en escena de “Montjuïc”, l’últim LP de Wooky. Aquesta vegada convertiran els seus concerts al nou format de sessió.

analscat.org
pooshit.net
scat-shop.org
bdsmkeep2share.com
real-bdsm.net