was successfully added to your cart.

WOOKY a A Taste of Sónar +D

By 28 de febrer de 2015 General

Els propers 5 de Març, 9 d’Abril i 7 de Maig tindrà lloc A Taste of Sónar+D by Mazda Rebels, un cicle de live shows comissariats per Sónar+D dedicat als dispositius visuals i sonors avançats: 3 esdeveniments amb instruments no convencionals, tecnologies disruptives i noves experiències escèniques que tindran lloc al Mazda Space (c/ Comerç 60, Barcelona).

El dia 5 tindrà lloc la primera de les intervencions (amb entrada gratuïta prèvia inscripció). Pot una simple taula transformar-se en un instrument musical i que, a més a més, en tocar-la tinguis la sensació que sona una corda, una tecla o una percussió? Amb la demo de “Contact: Augmented Acoustics”, no només comprovarem com sona aquest genial projecte, sinó que, a més a més, també coneixerem els secrets de la seva creació de la mà del músic, arquitecte i coder creatiu Félix Faire (UK) que recentment ha estat escollit un dels 7 dissenyadors del futur pel Design Council de Londres. Un primer acostament a Sónar+D 2015.

Després de l’actuació de l’artista britànic podrem gaudir del duet Wooky + Videocratz, productor i realitzador que han treballat conjuntament en la captivadora posada en escena de “Montjuïc”, l’últim LP de Wooky. Aquesta vegada convertiran els seus concerts al nou format de sessió.