Skip to main content

Rock de Lux estrena el nou disc de Bradien + Eduard Escoffet, “Escala”. El disc surt el 18 de maig en CD i vinil de 180 gr. Ja es pot reservar al web o a bandcamp, on a més et pots descarregar en adquirir el disc el tema d’avançament de l’àlbum, “Tot és ara”.

Bradien i Eduard Escoffet tornen a escena amb el seu segon treball conjunt, aquest “Escala” que que els situa més enllà, en un espai particular en el que no valen les regles: la seva proposta s’endinsa en una galàxia d’aires inestables, on juguen amb els sons i la veu, la melodia i el to, les molècules i els àtoms, en la lliga d’experimentadors alemanys o americans, a la frontera -si és que existeix- que separa l’art del pop, amb un peu a l’electrònica i un altre en el domini de la paraula. I malgrat tot, o potser per això, “Escala” és un disc profund, madur però inasible, gens complaent, carregat d’arestes i doblecs, amb lectures que se superposen i que converteixen la seva escolta en una font contínua de sentits.

Produït per Stefan Schneider (ex-To Rococo Rot i Kreidler) i les col·laboracions especials de Lydia Lunch (oficiosa princesa de la cultura underground que va de Foetus a Michael Gira, de Nick Cave a Sonic Youth) i Arnaldo Antunes (multidisciplinari tòtem de la cultura brasilera dels darrers 30 anys), “Escala” surt en format CD i vinil de 180 gr, amb una fantàstica portada obra de Todojunto.