Híbrida, Nen i Cavall “Permafrost”

10,00

197 en estoc

SKU: sp20cd Categoria:

Híbrida, Nen i Cavall, igual que el seu nom, juguen al misteri. Encara que hi ha alguns fets tangibles, com que és un grup format per Martí, Marc i el seu germà Aleix. La resta queda en el terreny de l’intangible: la dificultat per etiquetar estretament uns sons per arribar a un discurs absolutament personal, en el qual les imatges mentals i la música van de la mà. Shoegaze de saló, space-gaze, noise, drone, electrònica paisatgista, psicodelia experimental, post-rock extraterrestre o indie ambient, amb ressons de Scott Walker, Mark Hollis o Boards of Canada, cites a J.G. Ballard, aires molt My Bloody Valentine i energia Deerhoof. Caleidoscòpic i hipnòtic, “Permafrost” amaga darrere d’una pretesa i fosca fredor, una passió desbordant. Un treball que planteja més interrogants que respostes i en el qual convé endinsar-se sense mapes de ruta preestablerts.

“Multitud de referencias cotidianas y muy reconocibles, que le dan al conjunto un halo de familiaridad, pero luego emborrona esas referencias detrás de gestos extravagantes. Un auténtico elogio de la fractura, delicioso y surrealista, que no tiene equivalentes en este país.” (Go Mag) 

“Híbrida, Nen i Cavall son uno de esos secretos a voces del subsuelo barcelonés que hay que destapar sí o sí… Por eso hay que celebrar que el sello spa.RK dedique su referencia número 25 a un disco tan especial como “Permafrost”” (Fantastic Plastic Magazine)

Informació addicional

Format

, ,