BRADIEN + EDUARD ESCOFFET “Escala”

10,0012,00

Neteja
SKU: sp29cd/lp Categoria:

VINIL JA DISPONIBLE!

Bradien i Eduard Escoffet tornen a escena amb el seu segon treball conjunt, aquest “Escala” que que els situa més enllà, en un espai particular en el que no valen les regles: la seva proposta s’endinsa en una galàxia d’aires inestables, on juguen amb els sons i la veu, la melodia i el to, les molècules i els àtoms, en la lliga d’experimentadors alemanys o americans, a la frontera -si és que existeix- que separa l’art del pop, amb un peu a l’electrònica i un altre en el domini de la paraula. I malgrat tot, o potser per això, “Escala” és un disc profund, madur però inasible, gens complaent, carregat d’arestes i doblecs, amb lectures que se superposen i que converteixen la seva escolta en una font contínua de sentits.

Produït per Stefan Schneider (ex-To Rococo Rot i Kreidler) i les col·laboracions especials de Lydia Lunch (oficiosa princesa de la cultura underground que va de Foetus a Michael Gira, de Nick Cave a Sonic Youth) i Arnaldo Antunes (multidisciplinari tòtem de la cultura brasilera dels darrers 30 anys), “Escala” surt en format CD i vinil de 180 gr, amb una fantàstica portada obra de Todojunto.

“Den musikalischen Sensibilitäten von Bradien kommt das durchaus entgegen, die aus Einflüssen von Exotica und Soundtrack, von Penguin Café Orchestra bis People Like Us den Worten einen zwar abgetönteren, aber immer noch unerschütterlich liebenswürdigen Background weben. Wie in einem Gemälde von Henri Rousseau, und darin liegt die besondere Magie, entfalten sich vor dieser schattigen Leichtigkeit philosophisch-persönliche Dramen der Existenz.” (HHV-Mag)

“Si ‘Pols’ era una llavor, el creixement aconseguit a ‘Escala’ és gairebé tridimensional. Perquè hi ha mil maneres d’escoltar aquest disc tan curt i inesgotable. Pots fixar-te en com Escoffet reiventa a cada cançó la manera d’encarar la interpretació dels seus versos tot exhibint més versatilitat que la majoria de cantants d’aquest país. Pots estudiar com els Bradien també renuncien a tot el que han aconseguit en la peça anterior per buscar una nova manera d’existir cada dos minuts. Pots explorar els sentit d’aquests haikus amb forma de bumerang.” (TimeOut Barcelona)

“Dicción arrítmica, deslizante, monocorde, relatos de ultratumba, poética robótica, guitarras emotivas…” (Rock De Lux)

Informació addicional

Format

,