Fundat el 2001 per Vicent i Sílvia a Barcelona, casa d’artistes com .tape., Arbol, bRUNA, Bradien i Eduard Escoffet, Eedl, Fibla, Híbrida Nen i Cavall, Luap i Wooky. Ens dediquem bàsicament a treure treballs discogràfics des del 2001, i al 2015 arribarem a la nostra referència número 30. També hem organitzat concerts i cicles de música, com el Versus Electrònics que vam desenvolupar primer a Distrito i després a [2] de l’Apolo, i vam conduir un programa de ràdio durant cinc anys a Scanner FM. Ja fa quatre anys, vam començar l’aventura d’Eufònic, festival entorn les pràctiques sonores i visuals contemporànies, amb seu a les Terres de l’Ebre i dirigit per Vicent.

Si vols contractar els nostres artistes per a festivals o concerts, també ens encarreguem de les gestions de booking en la majoria dels casos.

Treballem amb artistes propers i amics, però si creus que tens una proposta que ens pot interessar, sempre estem disposats a donar-li una escolta.

Pots contactar amb nosaltres a l’adreça mail@sparkreleases.com.
També trobes spa.RK a:

spa.RK a Facebook
spa.RK a Twitter
spa.RK a Youtube
spa.RK a Instagram
spa.RK a Ello
spa.RK a Playmoss
spa.RK a Souncloud

#supportyourlocalrecordstore

Treballem amb les principals tendes de discos del país, però si no pots trobar els nostres discos a la teva tenda preferida, pots comprar-los a la nostra web, on hem fet un esforç per mantenir baixos els preus i també les despeses d’enviament, que es compten per discs i no per volum de la comanda.

Enviaments Espanya
CD – 0,5€
LP – 2€

Enviaments Europa
CD – 2€
LP – 4€

Enviaments EUA i resta del món
CD – 3€
LP – 6€